Shah Alam

  • UiTM Shah Alam
  • UITM Sarawak
  • UITM Perlis
  • UITM Pulau Pinang
  • UITM Sabah
  • UiTM Negeri Sembilan
  • UiTM Johor
  • UITM Melaka
  • UITM Pahang
  • UITM Kelantan
  • UITM Kedah
  • UITM Perak
  • UITM Terengganu
  • UiTM Libraries
.

Handbook of herbs and spices / edited by K. V. Peter

  • Linear

  • MARC

  •  
    TP420
    .H36 2006
     
    695661 (Reference),BOK
    Handbook of herbs and spices.

         xxviii, 537 pages : illustrations ; 24 m.

         ISBN 9780849391552
         .-ISBN 0849391555.
         
         1. Herbs 2. Food industry and trade - Quality control.I. Peter, K. V. II. Title
         Library : UiTM Shah Alam; UITM Pulau Pinang; UITM Terengganu
    Accn No.Item StatusAdd IdLocationSMDItem Category
    695661ReferencePERPUSTAKAAN TUN ABDUL RAZAK(P1)BOOKruj
    706171Referencev. 3PERPUSTAKAAN TUN ABDUL RAZAK(P1)BOOKruj
    706240ReferenceVol. 3PERPUSTAKAAN TUN ABDUL RAZAK(P1)BOOKruj
    838755ReferenceV.3, 2006PERPUSTAKAAN TUN ABDUL RAZAK(P1)BOOKruj

Search In

Shelf Browse

No Shelf Browse Data.

Top