Shah Alam

  • UiTM Shah Alam
  • UITM Sarawak
  • UITM Perlis
  • UITM Pulau Pinang
  • UITM Sabah
  • UiTM Negeri Sembilan
  • UiTM Johor
  • UITM Melaka
  • UITM Pahang
  • UITM Kelantan
  • UITM Kedah
  • UITM Perak
  • UITM Terengganu
  • UiTM Libraries
.

Handbook of spices, seasonings, and flavorings / Susheela Raghavan

  • Linear

  • MARC

  •  
    TX406
    .R34 2007
     
    688670 (Reference),BOK
    Raghavan, Susheela

         Handbook of spices, seasonings, and flavorings. - Boca Raton, FL , 2007.

         330 p., [8] p. of plates : ill. (some col.) ; 25 cm.

         ISBN 084932842X
         .-ISBN 9780849328428.
         
         1. Spices - Handbooks, manuals, etc. 2. Cookery (Spices) - Handbooks, manuals, etc.I. Title
         Library : UiTM Shah Alam; UITM Sarawak; UITM Sabah
    Accn No.Item StatusAdd IdLocationSMDItem Category
    688670ReferencePERPUSTAKAAN TUN ABDUL RAZAK(P1)BOOKruj
    706152ShelfPTAR KAMPUS PUNCAK ALAM(PPA)BOOKRAK TERBUKA (OPEN SHELVES)
    821406ReferencePTAR KAMPUS PUNCAK ALAM(PPA)BOOKruj

Search In

Shelf Browse

No Shelf Browse Data.

Top