Shah Alam

  • UiTM Shah Alam
  • UITM Sarawak
  • UITM Perlis
  • UITM Pulau Pinang
  • UITM Sabah
  • UiTM Negeri Sembilan
  • UiTM Johor
  • UITM Melaka
  • UITM Pahang
  • UITM Kelantan
  • UITM Kedah
  • UITM Perak
  • UITM Terengganu
  • UiTM Libraries
.

Fenaroli's handbook of flavor ingredients / George A. Burdock

  • Linear

  • MARC

  •  
    TP418
    .B86 2005
     
    682171 (Reference),BOK
    Burdock, George A.

         Fenaroli's handbook of flavor ingredients. - Boca Raton, Florida , 2005.

         xxx, 2009 p. : ill. ; 27 cm.

         ISBN 9780849330346
         .-ISBN 0849330343 (alk. paper).
         
         1. Flavoring essences - Handbooks, manuals, etc.I. Fenaroli, Giovanni,Prof. Dr. II. Title
         Library : UiTM Shah Alam
    Accn No.Item StatusAdd IdLocationSMDItem Category
    682171ReferencePERPUSTAKAAN TUN ABDUL RAZAK(P1)BOOKruj
    840934ReferencePERPUSTAKAAN TUN ABDUL RAZAK(P1)BOOKruj

Search In

Shelf Browse

No Shelf Browse Data.

Top