Shah Alam

  • UiTM Shah Alam
  • UITM Sarawak
  • UITM Perlis
  • UITM Pulau Pinang
  • UITM Sabah
  • UiTM Negeri Sembilan
  • UiTM Johor
  • UITM Melaka
  • UITM Pahang
  • UITM Kelantan
  • UITM Kedah
  • UITM Perak
  • UITM Terengganu
  • UiTM Libraries
.

Carbohydrates in Food / EDITED BY ANN-CHARLOTTE ELIASSON

  • Linear

  • MARC

  •  
    TX553.C28
    C37 2006
     
    682161 (Shelf),BOK
    Carbohydrates in Food.

         546 pages : illustrations ; 23 cm Food science and technology 159.

         ISBN 9780824759421
         .-ISBN 0824759427.
         
         1. Food - Carbohydrate content.I. Eliasson, Ann-Charlotte - 1953- II. Title III. Series
         Library : UiTM Shah Alam; UITM Perlis; UiTM Negeri Sembilan
    Accn No.Item StatusAdd IdLocationSMDItem Category
    682161ShelfPTAR KAMPUS PUNCAK ALAM(PPA)BOOKRAK TERBUKA (OPEN SHELVES)
    696318ShelfPERPUSTAKAAN KEJURUTERAAN TAR(P3)BOOKRAK TERBUKA (OPEN SHELVES)
    821367ShelfPTAR KAMPUS PUNCAK ALAM(PPA)BOOKRAK TERBUKA (OPEN SHELVES)

Search In

Shelf Browse

No Shelf Browse Data.

Top