Shah Alam

  • UiTM Shah Alam
  • UITM Sarawak
  • UITM Perlis
  • UITM Pulau Pinang
  • UITM Sabah
  • UiTM Negeri Sembilan
  • UiTM Johor
  • UITM Melaka
  • UITM Pahang
  • UITM Kelantan
  • UITM Kedah
  • UITM Perak
  • UITM Terengganu
  • UiTM Libraries
.

FOOD AND BEVERAGE COST CONTROL / by Lea R. Dopson, David K. Hayes, Jack E. Miller

  • Linear

  • MARC

  •  
    TX911.3.C65
    M55 2008
     
    681257 (Shelf),BOK
    Dopson, Lea R.

         FOOD AND BEVERAGE COST CONTROL.

         xxxv, 587 pages : illustrations ; 25 cm + 1 CD-ROM (4 3/4 in.).
         "Published simultaneously in Canada".

         ISBN 9780471694175
         .-ISBN 0471694177.
         
         1. Food service - Cost control.I. Hayes, David K. II. Miller, Jack E. - 1930- III. Title
         Library : UiTM Shah Alam; UITM Pulau Pinang; UITM Sabah
    Accn No.Item StatusAdd IdLocationSMDItem Category
    681257ShelfPTAR KAMPUS PUNCAK ALAM(PPA)BOOKOSs
    696922ShelfPTAR KAMPUS PUNCAK ALAM(PPA)BOOKOSs
    696924ShelfPTAR KAMPUS PUNCAK ALAM(PPA)BOOKOSs
    698927ShelfPTAR KAMPUS PUNCAK ALAM(PPA)BOOKOSs
    CP687296ShelfPERPUSTAKAAN TUN ABDUL RAZAK(P1)COMPACT DISCKAT
    CP696923ShelfPERPUSTAKAAN TUN ABDUL RAZAK(P1)COMPACT DISCKAT
    CP696925ShelfPERPUSTAKAAN TUN ABDUL RAZAK(P1)COMPACT DISCKAT
    CP698928ShelfPERPUSTAKAAN TUN ABDUL RAZAK(P1)COMPACT DISCKAT

Search In

Shelf Browse

No Shelf Browse Data.

Top