Shah Alam

  • UiTM Shah Alam
  • UITM Sarawak
  • UITM Perlis
  • UITM Pulau Pinang
  • UITM Sabah
  • UiTM Negeri Sembilan
  • UiTM Johor
  • UITM Melaka
  • UITM Pahang
  • UITM Kelantan
  • UITM Kedah
  • UITM Perak
  • UITM Terengganu
  • UiTM Libraries
.

Principles of food, beverage, and labor cost controls / Paul R. Dittmer, J. Desmond Keefe III

  • Linear

  • MARC

  •  
    TX911.3.C65
    D57 2006
     
    651961 (Shelf),BOK
    Dittmer, Paul

         Principles of food, beverage, and labor cost controls. - Hoboken, N.J. , 2006.

         xvi, 638 p. : ill. ; 25 cm. + 1 diskette.

         ISBN 0471429929 (acid-free).
         
         1. Food service - Cost control.I. Keefe, J. Desmond II. Title
         Library : UiTM Shah Alam
    Accn No.Item StatusAdd IdLocationSMDItem Category
    651961ShelfPTAR KAMPUS PUNCAK ALAM(PPA)BOOKOSs
    653678ShelfPTAR KAMPUS PUNCAK ALAM(PPA)BOOKslr
    688127ShelfPTAR KAMPUS PUNCAK ALAM(PPA)BOOKOSs
    688128ShelfPTAR KAMPUS PUNCAK ALAM(PPA)BOOKRAK TERBUKA (OPEN SHELVES)
    CL695662ShelfPERPUSTAKAAN TUN ABDUL RAZAK(P1)FLOPPY DISCKAT
    CL695665ShelfPERPUSTAKAAN TUN ABDUL RAZAK(P1)FLOPPY DISCKAT
    CLT3302ShelfPERPUSTAKAAN TUN ABDUL RAZAK(P1)FLOPPY DISCKAT
    CLT3303ShelfPERPUSTAKAAN TUN ABDUL RAZAK(P1)FLOPPY DISCKAT

Search In

Shelf Browse

No Shelf Browse Data.

Top