Shah Alam

  • UiTM Shah Alam
  • UITM Sarawak
  • UITM Perlis
  • UITM Pulau Pinang
  • UITM Sabah
  • UiTM Negeri Sembilan
  • UiTM Johor
  • UITM Melaka
  • UITM Pahang
  • UITM Kelantan
  • UITM Kedah
  • UITM Perak
  • UITM Terengganu
  • UiTM Libraries
.

MODERN FOOD MICROBIOLOGY / JAMES M. JAY, MARTIN J. LOESSNER, DAVID A. GOLDEN

  • Linear

  • MARC

  •  
    QR115
    .J3 2005
     
    647398 (Shelf),BOK
    Jay, James M. , 1927-

         MODERN FOOD MICROBIOLOGY.

         xx, 790 pages : illustrations ; 26 cm Food Science Text Series.

         ISBN 0387231803
         .-ISBN 9780387231808
         .-ISBN 0387234136 (e-Book).
         
         1. Food - Microbiology 2. Food microbiology.I. Loessner, Martin J. II. Golden, David Allen - 1963- III. Title IV. Series
         Library : UiTM Shah Alam; UITM Sarawak; UiTM Negeri Sembilan; UITM Pahang
    Accn No.Item StatusAdd IdLocationSMDItem Category
    647398ShelfPTAR KAMPUS PUNCAK ALAM(PPA)BOOKRAK TERBUKA (OPEN SHELVES)
    647399ShelfPTAR KAMPUS PUNCAK ALAM(PPA)BOOKRAK TERBUKA (OPEN SHELVES)
    656456ShelfPTAR KAMPUS PUNCAK ALAM(PPA)BOOKRAK TERBUKA (OPEN SHELVES)
    673672ShelfPTAR KAMPUS PUNCAK ALAM(PPA)BOOKRAK TERBUKA (OPEN SHELVES)
    814431ShelfPTAR KAMPUS PUNCAK ALAM(PPA)BOOKRAK TERBUKA (OPEN SHELVES)
    814432ShelfPERPUSTAKAAN TUN ABDUL RAZAK(P1)BOOKRAK TERBUKA (OPEN SHELVES)
    814433ShelfPERPUSTAKAAN TUN ABDUL RAZAK(P1)BOOKRAK TERBUKA (OPEN SHELVES)

Search In

Shelf Browse

No Shelf Browse Data.

Top