Shah Alam

  • UiTM Shah Alam
  • UITM Sarawak
  • UITM Perlis
  • UITM Pulau Pinang
  • UITM Sabah
  • UiTM Negeri Sembilan
  • UiTM Johor
  • UITM Melaka
  • UITM Pahang
  • UITM Kelantan
  • UITM Kedah
  • UITM Perak
  • UITM Terengganu
  • UiTM Libraries
.

INTRODUCTION TO : FOOD CHEMISTRY / richard owusu-apenten

  • Linear

  • MARC

  •  
    TX545
    .O98 2005
     
    640307 (Shelf),BOK
    Owusu-Apenten, R. K.

         INTRODUCTION TO : FOOD CHEMISTRY.

         249 pages : illustrations ; 26 cm.

         ISBN 084931724X
         .-ISBN 9780849317248.
         
         1. Food - Analysis.I. Title
         Library : UiTM Shah Alam; UiTM Negeri Sembilan
    Accn No.Item StatusAdd IdLocationSMDItem Category
    640307ShelfPERPUSTAKAAN TUN ABDUL RAZAK(P1)BOOKRAK TERBUKA (OPEN SHELVES)
    813026ShelfPERPUSTAKAAN UNDANG-UNDANG TAR(PUU)BOOKRAK TERBUKA (OPEN SHELVES)
    823013ShelfPTAR KAMPUS PUNCAK ALAM(PPA)BOOKRAK TERBUKA (OPEN SHELVES)

Search In

Shelf Browse

No Shelf Browse Data.

Top