Shah Alam

  • UiTM Shah Alam
  • UITM Sarawak
  • UITM Perlis
  • UITM Pulau Pinang
  • UITM Sabah
  • UiTM Negeri Sembilan
  • UiTM Johor
  • UITM Melaka
  • UITM Pahang
  • UITM Kelantan
  • UITM Kedah
  • UITM Perak
  • UITM Terengganu
  • UiTM Libraries
.

Chemical and functional properties of food saccharides / edited by Piotr Tomasik

  • Linear

  • MARC

  •  
    TP421
    .C44 2004
     
    611605 (Shelf),BOK
    Chemical and functional properties of food saccharides. - Boca Raton , 2004.

         425 p. : ill. ; 25 cm Chemical and functional properties of food components series.

         ISBN 0849314860 (alk. paper).
         
         1. Sweeteners.I. Tomasik, Piotr II. Title III. Series
         Library : UiTM Shah Alam; UITM Terengganu
    Accn No.Item StatusAdd IdLocationSMDItem Category
    611605ShelfPERPUSTAKAAN TUN ABDUL RAZAK(P1)BOOKRAK TERBUKA (OPEN SHELVES)

Search In

Shelf Browse

No Shelf Browse Data.

Top