Shah Alam

  • UiTM Shah Alam
  • UITM Sarawak
  • UITM Perlis
  • UITM Pulau Pinang
  • UITM Sabah
  • UiTM Negeri Sembilan
  • UiTM Johor
  • UITM Melaka
  • UITM Pahang
  • UITM Kelantan
  • UITM Kedah
  • UITM Perak
  • UITM Terengganu
  • UiTM Libraries
.

Fundamental principles of restaurant cost control / David V. Pavesic, Paul F. Magnant

  • Linear

  • MARC

  •  
    TX911.3.C65
    P38 2005
     
    606793 (Shelf),BOK
    Pavesic, David V

         Fundamental principles of restaurant cost control.

         xxv, 542 pages : illustrations ; 24 cm. + 1 CD-ROM (4 3/4 in.).

         ISBN 0131145320.
         
         1. Restaurants - Cost control.I. Magnant, Paul F II. Title
         Library : UiTM Shah Alam; UITM Pulau Pinang; UITM Terengganu
    Accn No.Item StatusAdd IdLocationSMDItem Category
    606793ShelfPTAR KAMPUS PUNCAK ALAM(PPA)BOOKRAK TERBUKA (OPEN SHELVES)
    606794ShelfPTAR KAMPUS PUNCAK ALAM(PPA)BOOKRAK TERBUKA (OPEN SHELVES)
    606795ShelfPTAR KAMPUS PUNCAK ALAM(PPA)BOOKRAK TERBUKA (OPEN SHELVES)
    606796ShelfPTAR KAMPUS PUNCAK ALAM(PPA)BOOKRAK TERBUKA (OPEN SHELVES)
    621243ShelfPERPUSTAKAAN KOMPLEKS ALAM BINA & SENI REKA(PKAS)BOOKRAK TERBUKA (OPEN SHELVES)
    CP10061ShelfPERPUSTAKAAN TUN ABDUL RAZAK(P1)COMPACT DISCKAT
    CP10062ShelfPERPUSTAKAAN TUN ABDUL RAZAK(P1)COMPACT DISCKAT
    CP10063ShelfPERPUSTAKAAN TUN ABDUL RAZAK(P1)COMPACT DISCKAT
    CP10064ShelfPERPUSTAKAAN TUN ABDUL RAZAK(P1)PAMPHLETKAT
    CP11341ReferencePERPUSTAKAAN ALAM BINA TUN ABDUL RAZAK(FSPU)COMPACT DISCruj

Search In

Shelf Browse

No Shelf Browse Data.

Top