Shah Alam

  • UiTM Shah Alam
  • UITM Sarawak
  • UITM Perlis
  • UITM Pulau Pinang
  • UITM Sabah
  • UiTM Negeri Sembilan
  • UiTM Johor
  • UITM Melaka
  • UITM Pahang
  • UITM Kelantan
  • UITM Kedah
  • UITM Perak
  • UITM Terengganu
  • UiTM Libraries
.

Essentials of food science / Vickie A. Vaclavik, Elizabeth W. Christian

  • Linear

  • MARC

  •  
    TX531
    .V33 2003
     
    579897 (Shelf),BOK
    Vaclavik, Vickie

         Essentials of food science. - New York , 2003.

         xvii, 482 p. : ill., maps ; 26 cm Food science text series.

         ISBN 0306473631.
         
         1. Food - Analysis 2. Food - Composition 3. Nutrition.I. Christian, Elizabeth W II. Title III. Series
         Library : UiTM Shah Alam
    Accn No.Item StatusAdd IdLocationSMDItem Category
    579897ShelfPERPUSTAKAAN KEJURUTERAAN TAR(P3)BOOKRAK TERBUKA (OPEN SHELVES)

Search In

Shelf Browse

No Shelf Browse Data.

Top