Shah Alam

  • UiTM Shah Alam
  • UITM Sarawak
  • UITM Perlis
  • UITM Pulau Pinang
  • UITM Sabah
  • UiTM Negeri Sembilan
  • UiTM Johor
  • UITM Melaka
  • UITM Pahang
  • UITM Kelantan
  • UITM Kedah
  • UITM Perak
  • UITM Terengganu
  • UiTM Libraries
.

Handbook of dough fermentations / edited by Karel Kulp, Klaus Lorenz

  • Linear

  • MARC

  •  
    TX770.S66
    H35 2003
     
    567930 (Reference),BOK
    Handbook of dough fermentations. - New York , 2003.

         x, 304 p. : ill. ; 24 cm Food science and technology 127.

         ISBN 0824742648.
         
         1. Bread 2. Fermentation 3. Cookery (Sourdough).I. Lorenz, Klaus J.,1936- II. Kulp, Karel III. Title IV. Series
         Library : UiTM Shah Alam; UITM Pulau Pinang
    Accn No.Item StatusAdd IdLocationSMDItem Category
    567930ReferencePTAR KAMPUS PUNCAK ALAM(PPA)BOOKruj

Search In

Shelf Browse

No Shelf Browse Data.

Top