Shah Alam

  • UiTM Shah Alam
  • UITM Sarawak
  • UITM Perlis
  • UITM Pulau Pinang
  • UITM Sabah
  • UiTM Negeri Sembilan
  • UiTM Johor
  • UITM Melaka
  • UITM Pahang
  • UITM Kelantan
  • UITM Kedah
  • UITM Perak
  • UITM Terengganu
  • UiTM Libraries
.

ESSENTIALS OF FOOD AND SANITATION / DAVID MCSWANE, NANCY R. RUE, RICHARD LINTON

  • Linear

  • MARC

  •  
    TX911.3.S3
    M38 2003
     
    561013 (Shelf),BOK
    McSwane, David Zachary

         ESSENTIALS OF FOOD AND SANITATION.

         xxi, 440 pages : some colour illustrations ; 24 cm.

         ISBN 0130648442.
         
         1. Food service - Sanitation 2. Food handling - Safety measures 3. Food service - Safety measures.I. Rue, Nancy II. Linton, Richard III. Title
         Library : UiTM Shah Alam; UITM Perlis; UITM Pulau Pinang; UITM Terengganu
    Accn No.Item StatusAdd IdLocationSMDItem Category
    561013ShelfPTAR KAMPUS PUNCAK ALAM(PPA)BOOKRAK TERBUKA (OPEN SHELVES)
    566280ShelfPTAR KAMPUS PUNCAK ALAM(PPA)BOOKslr

Search In

Shelf Browse

No Shelf Browse Data.

Top