Shah Alam

  • UiTM Shah Alam
  • UITM Sarawak
  • UITM Perlis
  • UITM Pulau Pinang
  • UITM Sabah
  • UiTM Negeri Sembilan
  • UiTM Johor
  • UITM Melaka
  • UITM Pahang
  • UITM Kelantan
  • UITM Kedah
  • UITM Perak
  • UITM Terengganu
  • UiTM Libraries
.

Foodborne disease handbook / edited by Y. H. Hui ...[et al.]

  • Linear

  • MARC

  •  
    WC268
    F68685 2001
     
    525800 (Reference),V. 2, 2001,BOK
    Foodborne disease handbook. - New York , 2001.

         3 v. : ill. ; 25 cm.
         V.2.Viruses, Parasites, Pathogens, and HACCP--v.3.Plant toxicants--v.4.Seafood and environmental toxins.

         ISBN 0824703383.
         
         1. Food Contamination 2. Food Poisoning.I. Hui, Y. H. II. Title
         Library : UiTM Shah Alam
    Accn No.Item StatusAdd IdLocationSMDItem Category
    525800ReferenceV. 2, 2001PERPUSTAKAAN TUN ABDUL RAZAK(P1)BOOKruj

Search In

Shelf Browse

No Shelf Browse Data.

Top