Shah Alam

  • UiTM Shah Alam
  • UITM Sarawak
  • UITM Perlis
  • UITM Pulau Pinang
  • UITM Sabah
  • UiTM Negeri Sembilan
  • UiTM Johor
  • UITM Melaka
  • UITM Pahang
  • UITM Kelantan
  • UITM Kedah
  • UITM Perak
  • UITM Terengganu
  • UiTM Libraries
.

Basic food chemistry / by Frank A. Lee

  • Linear

  • MARC

  •  
    TX354
    .L43
     
    127489 (Shelf),BOK
    Lee, Frank A

         Basic food chemistry. - Westport, Conn. , 1975.

         ix, 430 p. : ill. ; 24 cm.

         ISBN 0870551884.
         
         1. Food - Composition 2. Food.I. Title
         Library : UiTM Shah Alam
    Accn No.Item StatusAdd IdLocationSMDItem Category
    127489ShelfPERPUSTAKAAN UNDANG-UNDANG TAR(PUU)BOOKret
    260051ShelfPERPUSTAKAAN TUN ABDUL RAZAK(P1)BOOKret
    305057ReferenceCLOSE STACK P1(CS1)BOOKruj
    305058ShelfPERPUSTAKAAN UNDANG-UNDANG TAR(PUU)BOOKret

Search In

Shelf Browse

No Shelf Browse Data.

Top