Shah Alam

  • UiTM Shah Alam
  • UITM Sarawak
  • UITM Perlis
  • UITM Pulau Pinang
  • UITM Sabah
  • UiTM Negeri Sembilan
  • UiTM Johor
  • UITM Melaka
  • UITM Pahang
  • UITM Kelantan
  • UITM Kedah
  • UITM Perak
  • UITM Terengganu
  • UiTM Libraries
.

Source book of flavors / edited by Gary Reineccius

  • Linear

  • MARC

  •  
    TP418
    .S68 1994
     
    369020 (Withdrawn),BOK
    Source book of flavors. - New York , 1994.

         xvi, 928 p. : ill. ; 25 cm.
         Rev. ed. of : Source book of flavors/Henry B. Heath. c.1981.

         ISBN 0442003765.
         
         1. Flavoring essences 2. Flavor 3. Food - Analysis.I. Reineccius, Gary II. Title
    Accn No.Item StatusAdd IdLocationSMDItem Category
    369020WithdrawnPERPUSTAKAAN TUN ABDUL RAZAK(P1)BOOKRAK TERBUKA (OPEN SHELVES)

Search In

Shelf Browse

No Shelf Browse Data.

Top