Shah Alam

  • UiTM Shah Alam
  • UITM Sarawak
  • UITM Perlis
  • UITM Pulau Pinang
  • UITM Sabah
  • UiTM Negeri Sembilan
  • UiTM Johor
  • UITM Melaka
  • UITM Pahang
  • UITM Kelantan
  • UITM Kedah
  • UITM Perak
  • UITM Terengganu
  • UiTM Libraries
.

Foodborne disease handbook / edited by Y.H. Hui, Merle D. Pierson and J. Richard Gorham

  • Linear

  • MARC

  •  
    WC268
    F68685 2001
     
    525799 (Reference),V. 1, 2001,BOK
    Foodborne disease handbook. - New York , 2001.

         xix, 677 p. : ill. ; 26 cm.
         V. 1 Bacterial pathogens.

         ISBN 0824703375.
         
         1. Food Contamination 2. Food Poisoning.I. Pierson, Merle D II. Hui, Y. H. III. Gorham, John Richard,1931- IV. Title
         Library : UiTM Shah Alam
    Accn No.Item StatusAdd IdLocationSMDItem Category
    525799ReferenceV. 1, 2001PERPUSTAKAAN TUN ABDUL RAZAK(P1)BOOKruj

Search In

Shelf Browse

No Shelf Browse Data.

Top