Shah Alam

  • UiTM Shah Alam
  • UITM Sarawak
  • UITM Perlis
  • UITM Pulau Pinang
  • UITM Sabah
  • UiTM Negeri Sembilan
  • UiTM Johor
  • UITM Melaka
  • UITM Pahang
  • UITM Kelantan
  • UITM Kedah
  • UITM Perak
  • UITM Terengganu
  • UiTM Libraries
.

Color in food : improving quality / edited by Douglas B. MacDougall

  • Linear

  • MARC

  •  
    TP370.9
    .C65 2002
     
    528040 (Shelf),BOK
    Color in food : improving quality. - Boca Raton , 2002.

         xiii, 378 p. : ill. ; 23 cm.

         ISBN 0849315425.
         
         1. Coloring matter in food - Quality 2. Color of food 3. Food - Quality.I. MacDougall, Douglas B. II. Title
         Library : UiTM Shah Alam
    Accn No.Item StatusAdd IdLocationSMDItem Category
    528040ShelfPERPUSTAKAAN TUN ABDUL RAZAK(P1)BOOKRAK TERBUKA (OPEN SHELVES)
    555548ReferencePTAR KAMPUS PUNCAK ALAM(PPA)BOOKruj

Search In

Shelf Browse

No Shelf Browse Data.

Top