Shah Alam

  • UiTM Shah Alam
  • UITM Sarawak
  • UITM Perlis
  • UITM Pulau Pinang
  • UITM Sabah
  • UiTM Negeri Sembilan
  • UiTM Johor
  • UITM Melaka
  • UITM Pahang
  • UITM Kelantan
  • UITM Kedah
  • UITM Perak
  • UITM Terengganu
  • UiTM Libraries
.

Shelf life evaluation of foods / edited by C. Y. Man and A. A. Jones

  • Linear

  • MARC

  •  
    TP373.3
    .S485 1999
     
    523103 (Reference),BOK
    Shelf life evaluation of foods. - Gaithersburg , 1999.

         xiii, 321 p. : ill. ; 23 cm.

         ISBN 0834213303.
         
         1. Food - Storage 2. Food - Preservation.I. Jones, A.A II. Man, C.Y III. Title
         Library : UiTM Shah Alam
    Accn No.Item StatusAdd IdLocationSMDItem Category
    523103ReferencePERPUSTAKAAN TUN ABDUL RAZAK(P1)BOOKruj

Search In

Shelf Browse

No Shelf Browse Data.

Top