Shah Alam

  • UiTM Shah Alam
  • UITM Sarawak
  • UITM Perlis
  • UITM Pulau Pinang
  • UITM Sabah
  • UiTM Negeri Sembilan
  • UiTM Johor
  • UITM Melaka
  • UITM Pahang
  • UITM Kelantan
  • UITM Kedah
  • UITM Perak
  • UITM Terengganu
  • UiTM Libraries
.

Handbook of spices, seasonings, and flavoring / Susheela Raghavan Uhl

  • Linear

  • MARC

  •  
    TX406
    .U36 2000
     
    517906 (Reference),BOK
    Uhl, Susheela Raghavan

         Handbook of spices, seasonings, and flavoring. - Lancaster , 2000.

         xv, 329 p. : ill. ; 24 cm.

         ISBN 1566769310.
         
         1. Cookery (Spices) 2. Spices.I. Title
         Library : UiTM Shah Alam
    Accn No.Item StatusAdd IdLocationSMDItem Category
    517906ReferencePERPUSTAKAAN ALAM BINA TUN ABDUL RAZAK(FSPU)BOOKruj

Search In

Shelf Browse

No Shelf Browse Data.

Top