Shah Alam

  • UiTM Shah Alam
  • UITM Sarawak
  • UITM Perlis
  • UITM Pulau Pinang
  • UITM Sabah
  • UiTM Negeri Sembilan
  • UiTM Johor
  • UITM Melaka
  • UITM Pahang
  • UITM Kelantan
  • UITM Kedah
  • UITM Perak
  • UITM Terengganu
  • UiTM Libraries
.

Extrusion cooking : technologies and applications / edited by Robin Guy

  • Linear

  • MARC

  •  
    TP372.6
    .E88 2001
     
    516384 (Reference),BOK
    Extrusion cooking : technologies and applications. - B. Raton , 2001.

         x, 206 p. : ill. ; 24 cm.

         ISBN 0849312078.
         
         1. Processed foods 2. Extrusion process.I. Guy, Robin II. Title
         Library : UiTM Shah Alam
    Accn No.Item StatusAdd IdLocationSMDItem Category
    516384ReferencePERPUSTAKAAN TUN ABDUL RAZAK(P1)BOOKruj
    525336ShelfPERPUSTAKAAN TUN ABDUL RAZAK(P1)BOOKRAK TERBUKA (OPEN SHELVES)
    528044ShelfPERPUSTAKAAN TUN ABDUL RAZAK(P1)BOOKRAK TERBUKA (OPEN SHELVES)
    531004ShelfPERPUSTAKAAN TUN ABDUL RAZAK(P1)BOOKRAK TERBUKA (OPEN SHELVES)

Search In

Shelf Browse

No Shelf Browse Data.

Top