Shah Alam

  • UiTM Shah Alam
  • UITM Sarawak
  • UITM Perlis
  • UITM Pulau Pinang
  • UITM Sabah
  • UiTM Negeri Sembilan
  • UiTM Johor
  • UITM Melaka
  • UITM Pahang
  • UITM Kelantan
  • UITM Kedah
  • UITM Perak
  • UITM Terengganu
  • UiTM Libraries
.

The complete guide to the art of modern cookery / A. Escoffier translated by H.L. Cracknell and R.J. Kaufmann

  • Linear

  • MARC

  •  
    TX719
    .E83213 2000
     
    509768 (Shelf),BOK
    Escoffier, A. , 1846-1935

         The complete guide to the art of modern cookery. - Oxford , 2000.

         xxvi, 646 p. : ill. ; 25 cm.
         Includes index.
         Translation of: Le guide culinaire.

         ISBN 0750602880.
         
         1. Cookery, French.I. Title
         Library : UiTM Shah Alam
    Accn No.Item StatusAdd IdLocationSMDItem Category
    509768ShelfPTAR KAMPUS PUNCAK ALAM(PPA)BOOKRAK TERBUKA (OPEN SHELVES)

Search In

Shelf Browse

No Shelf Browse Data.

Top