Shah Alam

  • UiTM Shah Alam
  • UITM Sarawak
  • UITM Perlis
  • UITM Pulau Pinang
  • UITM Sabah
  • UiTM Negeri Sembilan
  • UiTM Johor
  • UITM Melaka
  • UITM Pahang
  • UITM Kelantan
  • UITM Kedah
  • UITM Perak
  • UITM Terengganu
  • UiTM Libraries
.

Herbs : the cook's guide to flavourful and aromatic ingredients / contributing editor Joanna Farrow

  • Linear

  • MARC

  •  
    TX819.H4
    H47 2001
     
    516675 (Shelf),BOK
    Herbs : the cook's guide to flavourful and aromatic ingredients. - London , 2001.

         256 p. : ill.(col.) ; 30 cm.
         Includes index.

         ISBN 0754807835.
         
         1. Cookery (Herbs).I. Farrow, Joanna II. Title
         Library : UiTM Shah Alam
    Accn No.Item StatusAdd IdLocationSMDItem Category
    516675ShelfPTAR KAMPUS PUNCAK ALAM(PPA)BOOKRAK TERBUKA (OPEN SHELVES)

Search In

Shelf Browse

No Shelf Browse Data.

Top