Shah Alam

  • UiTM Shah Alam
  • UITM Sarawak
  • UITM Perlis
  • UITM Pulau Pinang
  • UITM Sabah
  • UiTM Negeri Sembilan
  • UiTM Johor
  • UITM Melaka
  • UITM Pahang
  • UITM Kelantan
  • UITM Kedah
  • UITM Perak
  • UITM Terengganu
  • UiTM Libraries
.

Fundamental principles of restaurant cost control / David V. Pavesic

  • Linear

  • MARC

  •  
    TX911.3.C65
    P38 1998
     
    516677 (Shelf),BOK
    Pavesic, David V

         Fundamental principles of restaurant cost control. - New Jersey , 1998 (1999 printing).

         xviii, 292 p. : ill. ; 24 cm.

         ISBN 0137479999.
         
         1. Restaurants - Cost control.I. Title
    Accn No.Item StatusAdd IdLocationSMDItem Category
    516677ShelfPTAR KAMPUS PUNCAK ALAM(PPA)BOOKret
    516711WithdrawnPTAR KAMPUS PUNCAK ALAM(PPA)BOOKRAK TERBUKA (OPEN SHELVES)

Search In

Shelf Browse

No Shelf Browse Data.

Top