Shah Alam

  • UiTM Shah Alam
  • UITM Sarawak
  • UITM Perlis
  • UITM Pulau Pinang
  • UITM Sabah
  • UiTM Negeri Sembilan
  • UiTM Johor
  • UITM Melaka
  • UITM Pahang
  • UITM Kelantan
  • UITM Kedah
  • UITM Perak
  • UITM Terengganu
  • UiTM Libraries
.

Food preparation for the professional / David A. Mizer ... [et.al.]

  • Linear

  • MARC

  •  
    TX820
    .F63 2000
     
    506473 (Shelf),BOK
    Food preparation for the professional. - New York , 2000.

         xxii, 549 p. : ill. ; 25 cm.

         ISBN 0471251879.
         
         1. Food service 2. Quantity cookery.I. Mizer, David A II. Title
         Library : UiTM Shah Alam; UITM Pulau Pinang
    Accn No.Item StatusAdd IdLocationSMDItem Category
    506473ShelfPTAR KAMPUS PUNCAK ALAM(PPA)BOOKRAK TERBUKA (OPEN SHELVES)

Search In

Shelf Browse

No Shelf Browse Data.

Top