Shah Alam

  • UiTM Shah Alam
  • UITM Sarawak
  • UITM Perlis
  • UITM Pulau Pinang
  • UITM Sabah
  • UiTM Negeri Sembilan
  • UiTM Johor
  • UITM Melaka
  • UITM Pahang
  • UITM Kelantan
  • UITM Kedah
  • UITM Perak
  • UITM Terengganu
  • UiTM Libraries
.

Chemical and functional properties of food proteins / edited by Zdzislaw E. Sikorski

  • Linear

  • MARC

  •  
    TX545
    .C44 2001
     
    505456 (Reference),BOK
    Chemical and functional properties of food proteins. - Lancaster , 2001.

         xiv, 490 p. : ill. ; 23 cm.

         ISBN 1566769604.
         
         1. Food - Analysis 2. Food - Composition.I. Sikorsi, Zdzislaw E. II. Title
         Library : UiTM Shah Alam
    Accn No.Item StatusAdd IdLocationSMDItem Category
    505456ReferencePERPUSTAKAAN TUN ABDUL RAZAK(P1)BOOKruj
    611694ShelfPERPUSTAKAAN TUN ABDUL RAZAK(P1)BOOKRAK TERBUKA (OPEN SHELVES)

Search In

Shelf Browse

No Shelf Browse Data.

Top