Shah Alam

  • UiTM Shah Alam
  • UITM Sarawak
  • UITM Perlis
  • UITM Pulau Pinang
  • UITM Sabah
  • UiTM Negeri Sembilan
  • UiTM Johor
  • UITM Melaka
  • UITM Pahang
  • UITM Kelantan
  • UITM Kedah
  • UITM Perak
  • UITM Terengganu
  • UiTM Libraries
.

Pearson's Chemical Analysis of Foods / H. Egan, Ronald S. Kirk, Ronald Sawyer

  • Linear

  • MARC

  •  
    TX545
    E32 1981
     
    4305NC (Shelf),BOK
    Egan, Harold

         Pearson's Chemical Analysis of Foods.

         vi, 591 pages : illustrations ; 24 cm.
         Includes index.

         ISBN 058200554X.
         
         1. Food - Quality 2. Food - Analysis.I. Kirk, Ronald S. II. Sawyer, Ronald III. Title
         Library : UiTM Shah Alam; UiTM Negeri Sembilan
    Accn No.Item StatusAdd IdLocationSMDItem Category
    4305NCShelfPERPUSTAKAAN INTEC(S17)BOOKRAK TERBUKA (OPEN SHELVES)
    5095NCShelfPERPUSTAKAAN INTEC(S17)BOOKRAK TERBUKA (OPEN SHELVES)
    5096NCShelfPERPUSTAKAAN INTEC(S17)BOOKRAK TERBUKA (OPEN SHELVES)

Search In

Shelf Browse

No Shelf Browse Data.

Top