Shah Alam

  • UiTM Shah Alam
  • UITM Sarawak
  • UITM Perlis
  • UITM Pulau Pinang
  • UITM Sabah
  • UiTM Negeri Sembilan
  • UiTM Johor
  • UITM Melaka
  • UITM Pahang
  • UITM Kelantan
  • UITM Kedah
  • UITM Perak
  • UITM Terengganu
  • UiTM Libraries
.

Nutritional menu concepts for the hospitality industry / Beth Carlson Ganem

  • Linear

  • MARC

  •  
    TX911.2
    G36
     
    14668NC (Shelf),BOK
    Ganem, Beth Carlson

         Nutritional menu concepts for the hospitality industry. - New York , 1990.

         x, 350p. : ill. ; 24 cm.
         Includes index.

         ISBN 0442206569.
         
         1. Food service 2. Nutrition.I. Title
         Library : UiTM Shah Alam; UITM Terengganu
    Accn No.Item StatusAdd IdLocationSMDItem Category
    14668NCShelfPERPUSTAKAAN INTEC(S17)BOOKRAK TERBUKA (OPEN SHELVES)

Search In

Shelf Browse

No Shelf Browse Data.

Top