Shah Alam

  • UiTM Shah Alam
  • UITM Sarawak
  • UITM Perlis
  • UITM Pulau Pinang
  • UITM Sabah
  • UiTM Negeri Sembilan
  • UiTM Johor
  • UITM Melaka
  • UITM Pahang
  • UITM Kelantan
  • UITM Kedah
  • UITM Perak
  • UITM Terengganu
  • UiTM Libraries
.

Shelf-life evaluation of food / edited by C.M.D. Man and A. A. Jones

  • Linear

  • MARC

  •  
    TP373.3
    .S845 2000
     
    489015 (Reference),BOK
    Shelf-life evaluation of food. - Maryland , 2000.

         xv, 272 p. : ill. ; 25 cm.

         ISBN 0834217821.
         
         1. Food - Preservation 2. Food - Storage.I. Man, C.M.D II. Jones, A.A III. Title
         Library : UiTM Shah Alam
    Accn No.Item StatusAdd IdLocationSMDItem Category
    489015ReferencePERPUSTAKAAN TUN ABDUL RAZAK(P1)BOOKruj
    489016ReferencePERPUSTAKAAN TUN ABDUL RAZAK(P1)BOOKruj

Search In

Shelf Browse

No Shelf Browse Data.

Top