Shah Alam

  • UiTM Shah Alam
  • UITM Sarawak
  • UITM Perlis
  • UITM Pulau Pinang
  • UITM Sabah
  • UiTM Negeri Sembilan
  • UiTM Johor
  • UITM Melaka
  • UITM Pahang
  • UITM Kelantan
  • UITM Kedah
  • UITM Perak
  • UITM Terengganu
  • UiTM Libraries
.

Chemical and functional properties of food components / edited by Zdislaw E. Sikorski

  • Linear

  • MARC

  •  
    TX545
    .C44 1997
     
    488550 (Shelf),BOK
    Chemical and functional properties of food components. - Lancaster , 1997.

         xii, 293 p. : ill. ; 23 cm.

         ISBN 1566764645.
         
         1. Food - Analysis 2. Food - Composition.I. Sikorski, Zdzislaw E II. Title
         Library : UiTM Shah Alam
    Accn No.Item StatusAdd IdLocationSMDItem Category
    488550ShelfPERPUSTAKAAN UNDANG-UNDANG TAR(PUU)BOOKret

Search In

Shelf Browse

No Shelf Browse Data.

Top