Shah Alam

  • UiTM Shah Alam
  • UITM Sarawak
  • UITM Perlis
  • UITM Pulau Pinang
  • UITM Sabah
  • UiTM Negeri Sembilan
  • UiTM Johor
  • UITM Melaka
  • UITM Pahang
  • UITM Kelantan
  • UITM Kedah
  • UITM Perak
  • UITM Terengganu
  • UiTM Libraries
.

Technology of breadmaking / edited by Stanley P. Cauvain and Linda S. Young

  • Linear

  • MARC

  •  
    TX552.15
    .T43 1999
     
    484980 (Shelf),BOK
    Technology of breadmaking. - Maryland , 1998.

         xx, 354 p. : ill. ; 23 cm.

         ISBN 083421685X.
         
         1. Baked products - Quality control 2. Baking - Quality control.I. Cauvain, Stanley P II. Young, Linda S III. Title
         Library : UiTM Shah Alam
    Accn No.Item StatusAdd IdLocationSMDItem Category
    484980ShelfPERPUSTAKAAN UNDANG-UNDANG TAR(PUU)BOOKret

Search In

Shelf Browse

No Shelf Browse Data.

Top