Shah Alam

  • UiTM Shah Alam
  • UITM Sarawak
  • UITM Perlis
  • UITM Pulau Pinang
  • UITM Sabah
  • UiTM Negeri Sembilan
  • UiTM Johor
  • UITM Melaka
  • UITM Pahang
  • UITM Kelantan
  • UITM Kedah
  • UITM Perak
  • UITM Terengganu
  • UiTM Libraries
.

Safe handling of foods / edited by Jeffrey M. Farber, Ewen C. D.Todd

  • Linear

  • MARC

  •  
    TX537
    .S34 2000
     
    482854 (Shelf),BOK
    Safe handling of foods. - New York , 2000.

         x, 552 p. : ill. ; 23 cm.

         ISBN 0824703316.
         
         1. Food service - Sanitation 2. Food service - Safety measures 3. Food handling.I. Farber, Jeffrey M. II. Todd, E. C. D.,1939- III. Title
         Library : UiTM Shah Alam
    Accn No.Item StatusAdd IdLocationSMDItem Category
    482854ShelfPTAR KAMPUS PUNCAK ALAM(PPA)BOOKRAK TERBUKA (OPEN SHELVES)

Search In

Shelf Browse

No Shelf Browse Data.

Top