Shah Alam

  • UiTM Shah Alam
  • UITM Sarawak
  • UITM Perlis
  • UITM Pulau Pinang
  • UITM Sabah
  • UiTM Negeri Sembilan
  • UiTM Johor
  • UITM Melaka
  • UITM Pahang
  • UITM Kelantan
  • UITM Kedah
  • UITM Perak
  • UITM Terengganu
  • UiTM Libraries
.

Essentials of functional foods / Mary K. Schmidl and Theodore P. Labuza

  • Linear

  • MARC

  •  
    QU145
    S348e 2000
     
    480743 (Shelf),BOK
    Schmidl, Mary K.

         Essentials of functional foods.

         xv, 395 pages : illustrations ; 25 cm.

         ISBN 9780834212619
         .-ISBN 0834212617.
         
         1. Food industry and trade 2. Functional foods.I. Labuza, Theodore P. II. Title
         Library : UiTM Shah Alam
    Accn No.Item StatusAdd IdLocationSMDItem Category
    480743ShelfPERP. PERUBATAN TAR KAMPUS SG. BULOH(PPSB)BOOKret
    488987ReferencePERPUSTAKAAN TUN ABDUL RAZAK(P1)BOOKruj
    488988ReferencePERPUSTAKAAN TUN ABDUL RAZAK(P1)BOOKruj

Search In

Shelf Browse

No Shelf Browse Data.

Top