Shah Alam

  • UiTM Shah Alam
  • UITM Sarawak
  • UITM Perlis
  • UITM Pulau Pinang
  • UITM Sabah
  • UiTM Negeri Sembilan
  • UiTM Johor
  • UITM Melaka
  • UITM Pahang
  • UITM Kelantan
  • UITM Kedah
  • UITM Perak
  • UITM Terengganu
  • UiTM Libraries
.

Sous vide and cook-chill processing for the food industry / edited by Sue Ghazala

  • Linear

  • MARC

  •  
    TP374
    .S68 1998
     
    480739 (Shelf),BOK
    Sous vide and cook-chill processing for the food industry. - Maryland , 1998.

         xvi, 341 p. : ill. ; 23 cm.

         ISBN 0751404330.
         
         1. Food industry and trade 2. Food - Packaging.I. Ghazala, Sue II. Title
         Library : UiTM Shah Alam
    Accn No.Item StatusAdd IdLocationSMDItem Category
    480739ShelfPERPUSTAKAAN TUN ABDUL RAZAK(P1)BOOKRAK TERBUKA (OPEN SHELVES)

Search In

Shelf Browse

No Shelf Browse Data.

Top