Shah Alam

  • UiTM Shah Alam
  • UITM Sarawak
  • UITM Perlis
  • UITM Pulau Pinang
  • UITM Sabah
  • UiTM Negeri Sembilan
  • UiTM Johor
  • UITM Melaka
  • UITM Pahang
  • UITM Kelantan
  • UITM Kedah
  • UITM Perak
  • UITM Terengganu
  • UiTM Libraries
.

Source book of flavors / edited by Gary Reineccius

  • Linear

  • MARC

  •  
    TP418
    .S68 1999
     
    480764 (Shelf),BOK
    Source book of flavors. - Maryland , 1999.

         xvi, 928 p. : ill. ; 25 cm.

         ISBN 0834213079.
         
         1. Food - Analysis 2. Flavor 3. Flavoring essences.I. Reineccius, Gary II. Title
         Library : UiTM Shah Alam
    Accn No.Item StatusAdd IdLocationSMDItem Category
    480764ShelfPERPUSTAKAAN TUN ABDUL RAZAK(P1)BOOKRAK TERBUKA (OPEN SHELVES)
    530879ShelfPERPUSTAKAAN UNDANG-UNDANG TAR(PUU)BOOKret

Search In

Shelf Browse

No Shelf Browse Data.

Top