Shah Alam

  • UiTM Shah Alam
  • UITM Sarawak
  • UITM Perlis
  • UITM Pulau Pinang
  • UITM Sabah
  • UiTM Negeri Sembilan
  • UiTM Johor
  • UITM Melaka
  • UITM Pahang
  • UITM Kelantan
  • UITM Kedah
  • UITM Perak
  • UITM Terengganu
  • UiTM Libraries
.

SENSORY EVALUATION OF FOOD : PRINCIPLES AND PRACTICES / HARRY T. LAWLESS, CORNELL UNIVERSITY; HILDEGARDE HEYMANN, UNIVERSITY OF MISSOURI

  • Linear

  • MARC

  •  
    TX546
    .L38 1999
     
    480711 (Re-process),BOK
    Lawless, Harry T.

         SENSORY EVALUATION OF FOOD : PRINCIPLES AND PRACTICES.

         xvii, 827 pages : illustrations ; 25 cm.

         ISBN 9780834217522
         .-ISBN 083421752X.
         
          1. Food - Sensory evaluation.I. Heymann, Hildegarde II. Title
         Library : UiTM Shah Alam; UiTM Negeri Sembilan
    Accn No.Item StatusAdd IdLocationSMDItem Category
    480711Re-processPTAR KAMPUS PUNCAK ALAM(PPA)BOOKOSs
    480712ShelfPTAR KAMPUS PUNCAK ALAM(PPA)BOOKret
    489009ShelfPERPUSTAKAAN TUN ABDUL RAZAK(P1)BOOKRAK TERBUKA (OPEN SHELVES)

Search In

Shelf Browse

No Shelf Browse Data.

Top