Shah Alam

  • UiTM Shah Alam
  • UITM Sarawak
  • UITM Perlis
  • UITM Pulau Pinang
  • UITM Sabah
  • UiTM Negeri Sembilan
  • UiTM Johor
  • UITM Melaka
  • UITM Pahang
  • UITM Kelantan
  • UITM Kedah
  • UITM Perak
  • UITM Terengganu
  • UiTM Libraries
.

BAHAN KIMIA DALAM MAKANAN KITA / JAMAL KHAIR HASHIM, NORAINI DATO' MOHD. OTHMAN

  • Linear

  • MARC

  •  
    TX553.A3
    J36 1997
     
    455778 (Withdrawn),BOK
    Jamal Khair Hashim

         BAHAN KIMIA DALAM MAKANAN KITA.

         x, 172 pages : illustrations ; 24 cm.

         ISBN 9836255656
         .-ISBN 9789836255655.
         
         1. Food additives 2. Coloring matters in food 3. Food preservatives.I. Noraini Dato' Mohd. Othman II. Title
         Library : UiTM Shah Alam; UITM Sarawak; UITM Sabah; UITM Melaka; UITM Pahang; UITM Kelantan; UITM Terengganu
    Accn No.Item StatusAdd IdLocationSMDItem Category
    455778WithdrawnPTAR KAMPUS PUNCAK ALAM(PPA)BOOKRAK TERBUKA (OPEN SHELVES)
    465073ShelfPERPUSTAKAAN TUN ABDUL RAZAK(P1)BOOKRAK TERBUKA (OPEN SHELVES)
    465074WithdrawnPERPUSTAKAAN TUN ABDUL RAZAK(P1)BOOKRAK TERBUKA (OPEN SHELVES)
    512650ShelfPTAR KAMPUS PUNCAK ALAM(PPA)BOOKret

Search In

Shelf Browse

No Shelf Browse Data.

Top