Shah Alam

  • UiTM Shah Alam
  • UITM Sarawak
  • UITM Perlis
  • UITM Pulau Pinang
  • UITM Sabah
  • UiTM Negeri Sembilan
  • UiTM Johor
  • UITM Melaka
  • UITM Pahang
  • UITM Kelantan
  • UITM Kedah
  • UITM Perak
  • UITM Terengganu
  • UiTM Libraries
.

Standards, principles, and techniques in quantity food production / by Lendal H. Kotschevar

  • Linear

  • MARC

  •  
    TX820
    .K585 1966
     
    34975 (Shelf),BOK
    Kotschevar, Lendal Henry , 1908-

         Standards, principles, and techniques in quantity food production. - Berkeley, Calif. , [1966].

         vii, 708 p. : illus. ; 24 cm.

         ISBN T000003202.
         
         1. Quantity cookery.I. Title
         Library : UiTM Shah Alam
    Accn No.Item StatusAdd IdLocationSMDItem Category
    34975ShelfPTAR KAMPUS PUNCAK ALAM(PPA)BOOKret

Search In

Shelf Browse

No Shelf Browse Data.

Top