Shah Alam

  • UiTM Shah Alam
  • UITM Sarawak
  • UITM Perlis
  • UITM Pulau Pinang
  • UITM Sabah
  • UiTM Negeri Sembilan
  • UiTM Johor
  • UITM Melaka
  • UITM Pahang
  • UITM Kelantan
  • UITM Kedah
  • UITM Perak
  • UITM Terengganu
  • UiTM Libraries
.

The chef's compendium of professional recipes / [by] John Fuller and Edward Renold

  • Linear

  • MARC

  •  
    TX820
    .F84 1968
     
    7951MU (Shelf),0000,BOK
    Fuller, John , 1916-

         The chef's compendium of professional recipes. - London , 1968.

         xii, 340 p. ; 23 cm.

         ISBN T000003168.
         
         1. Quantity cookery.I. Renold, Edward II. Title
         Library : UiTM Shah Alam; UITM Melaka
    Accn No.Item StatusAdd IdLocationSMDItem Category
    7951MUShelf0000PERPUSTAKAAN INTEC(S17)BOOKRAK TERBUKA (OPEN SHELVES)

Search In

Shelf Browse

No Shelf Browse Data.

Top