Shah Alam

  • UiTM Shah Alam
  • UITM Sarawak
  • UITM Perlis
  • UITM Pulau Pinang
  • UITM Sabah
  • UiTM Negeri Sembilan
  • UiTM Johor
  • UITM Melaka
  • UITM Pahang
  • UITM Kelantan
  • UITM Kedah
  • UITM Perak
  • UITM Terengganu
  • UiTM Libraries
.

The chef's guide to practical restaurant cookery / William H. Emery

  • Linear

  • MARC

  •  
    TX651
    .E48 1988
     
    272141 (Shelf),BOK
    Emery, William H

         The chef's guide to practical restaurant cookery. - New York , 1988.

         xvii, 248 p. ; 24 cm.
         Includes index.

         ISBN 0442221738.
         
         1. Cookery 2. Quantity cookery.I. Title
         Library : UiTM Shah Alam; UITM Terengganu
    Accn No.Item StatusAdd IdLocationSMDItem Category
    272141ShelfPTAR KAMPUS PUNCAK ALAM(PPA)BOOKret

Search In

Shelf Browse

No Shelf Browse Data.

Top