Shah Alam

  • UiTM Shah Alam
  • UITM Sarawak
  • UITM Perlis
  • UITM Pulau Pinang
  • UITM Sabah
  • UiTM Negeri Sembilan
  • UiTM Johor
  • UITM Melaka
  • UITM Pahang
  • UITM Kelantan
  • UITM Kedah
  • UITM Perak
  • UITM Terengganu
  • UiTM Libraries
.

Standards, principles, and techniques in quantity food production / Lendal H. Kotschevar

  • Linear

  • MARC

  •  
    TX820
    .K585 1988
     
    34974 (Shelf),BOK
    Kotschevar, Lendal Henry , 1908-

         Standards, principles, and techniques in quantity food production. - New York , 1988.

         xii, 505 p. : ill. ; 24 cm.
         Includes index.

         ISBN T000033447.
         
         1. Quantity cookery.I. Title
         Library : UiTM Shah Alam
    Accn No.Item StatusAdd IdLocationSMDItem Category
    34974ShelfPTAR KAMPUS PUNCAK ALAM(PPA)BOOKret

Search In

Shelf Browse

No Shelf Browse Data.

Top