Shah Alam

  • UiTM Shah Alam
  • UITM Sarawak
  • UITM Perlis
  • UITM Pulau Pinang
  • UITM Sabah
  • UiTM Negeri Sembilan
  • UiTM Johor
  • UITM Melaka
  • UITM Pahang
  • UITM Kelantan
  • UITM Kedah
  • UITM Perak
  • UITM Terengganu
  • UiTM Libraries
.

The how and why of cookery / [by] N. M. Haselgrove and K. A. Scallon

  • Linear

  • MARC

  •  
    TX663
    .H395 1966
     
    17219 (Shelf),BOK
    Haselgrove, N. M

         The how and why of cookery. - London , 1966.

         228p. : ill., plans ; 23 cm.
         Includes index.

         ISBN T000003094.
         
         1. Nutrition 2. Food 3. Cookery.I. Scallon, K. A II. Title
         Library : UiTM Shah Alam
    Accn No.Item StatusAdd IdLocationSMDItem Category
    17219ShelfPTAR KAMPUS PUNCAK ALAM(PPA)BOOKret
    SE1644MUShelfPERPUSTAKAAN INTEC(S17)BOOKRAK TERBUKA (OPEN SHELVES)

Search In

Shelf Browse

No Shelf Browse Data.

Top