Shah Alam

  • UiTM Shah Alam
  • UITM Sarawak
  • UITM Perlis
  • UITM Pulau Pinang
  • UITM Sabah
  • UiTM Negeri Sembilan
  • UiTM Johor
  • UITM Melaka
  • UITM Pahang
  • UITM Kelantan
  • UITM Kedah
  • UITM Perak
  • UITM Terengganu
  • UiTM Libraries
.

La methode : an illustrated guide to the fundamental techniques of cooking / Jacques Pepin

  • Linear

  • MARC

  •  
    TX651
    .P39 1983
     
    261921 (Shelf),BOK
    Pepin, Jacques

         La methode : an illustrated guide to the fundamental techniques of cooking. - London , 1983.

         390 p. : ill. 79 ; 30 cm.
         Includes index.

         ISBN 0333359054.
         
         1. Cookery.I. Title
         Library : UiTM Shah Alam
    Accn No.Item StatusAdd IdLocationSMDItem Category
    261921ShelfPTAR KAMPUS PUNCAK ALAM(PPA)BOOKret

Search In

Shelf Browse

No Shelf Browse Data.

Top