Shah Alam

  • UiTM Shah Alam
  • UITM Sarawak
  • UITM Perlis
  • UITM Pulau Pinang
  • UITM Sabah
  • UiTM Negeri Sembilan
  • UiTM Johor
  • UITM Melaka
  • UITM Pahang
  • UITM Kelantan
  • UITM Kedah
  • UITM Perak
  • UITM Terengganu
  • UiTM Libraries
.

Protein additives in foodservice preparations / by Joseph Rakosky

  • Linear

  • MARC

  •  
    TX553.P7
    R28 1989
     
    264865 (Shelf),BOK
    Rakosky, Joseph , 1921-

         Protein additives in foodservice preparations. - New York , 1989.

         xiv, 258 p. : ill. ; 24 cm.

         ISBN 0442226764.
         
         1. Proteins in human nutrition 2. Soy products 3. Food additives.I. Title
         Library : UiTM Shah Alam; UITM Terengganu
    Accn No.Item StatusAdd IdLocationSMDItem Category
    264865ShelfPERPUSTAKAAN TUN ABDUL RAZAK(P1)BOOKRAK TERBUKA (OPEN SHELVES)
    7985NCShelf0000PERPUSTAKAAN INTEC(S17)BOOKRAK TERBUKA (OPEN SHELVES)
    8528NCShelfPERPUSTAKAAN INTEC(S17)BOOKRAK TERBUKA (OPEN SHELVES)

Search In

Shelf Browse

No Shelf Browse Data.

Top