Shah Alam

  • UiTM Shah Alam
  • UITM Sarawak
  • UITM Perlis
  • UITM Pulau Pinang
  • UITM Sabah
  • UiTM Negeri Sembilan
  • UiTM Johor
  • UITM Melaka
  • UITM Pahang
  • UITM Kelantan
  • UITM Kedah
  • UITM Perak
  • UITM Terengganu
  • UiTM Libraries
.

Study guide to accompany professional cooking / Wayne Gisslen, Mary Ellen Griffin

  • Linear

  • MARC

  •  
    TX820
    .G54 1995
     
    426746 (Shelf),BOK
    Gisslen, Wayne

         Study guide to accompany professional cooking. - New York , 1995.

         224 p. : ill. ; 28 cm.
         Accompanies "Professional cooking".

         ISBN 0471089311.
         
         1. Quantity cookery 2. Food service.I. Griffin, Mary Ellen II. Title
         Library : UiTM Shah Alam
    Accn No.Item StatusAdd IdLocationSMDItem Category
    426746ShelfPTAR KAMPUS PUNCAK ALAM(PPA)BOOKret

Search In

Shelf Browse

No Shelf Browse Data.

Top