Shah Alam

  • UiTM Shah Alam
  • UITM Sarawak
  • UITM Perlis
  • UITM Pulau Pinang
  • UITM Sabah
  • UiTM Negeri Sembilan
  • UiTM Johor
  • UITM Melaka
  • UITM Pahang
  • UITM Kelantan
  • UITM Kedah
  • UITM Perak
  • UITM Terengganu
  • UiTM Libraries
.

Handbook of indigenous fermented foods / edited by Keith H. Steinkraus

  • Linear

  • MARC

  •  
    TP371.44
    .H36 1996
     
    440810 (Shelf),BOK
    Handbook of indigenous fermented foods. - New York , 1996.

         xii, 776 p. : ill. ; 26 cm Food science and technology 73.
         Includes index.

         ISBN 0824793528.
         
         1. Fermented foods - Handbooks, manuals, etc.I. Steinkraus, Keith H.,1918- II. Title III. Series
         Library : UiTM Shah Alam
    Accn No.Item StatusAdd IdLocationSMDItem Category
    440810ShelfPERPUSTAKAAN UNDANG-UNDANG TAR(PUU)BOOKret

Search In

Shelf Browse

No Shelf Browse Data.

Top