Shah Alam

  • UiTM Shah Alam
  • UITM Sarawak
  • UITM Perlis
  • UITM Pulau Pinang
  • UITM Sabah
  • UiTM Negeri Sembilan
  • UiTM Johor
  • UITM Melaka
  • UITM Pahang
  • UITM Kelantan
  • UITM Kedah
  • UITM Perak
  • UITM Terengganu
  • UiTM Libraries
.

Carbohydrates in food / edited by Ann-Charlotte Eliasson

  • Linear

  • MARC

  •  
    TX553.C28
    C37 1996
     
    435266 (Shelf),BOK
    Carbohydrates in food. - New York , 1996.

         viii, 561 p. : ill. ; 23 cm Food science and technology 74.
         Includes index.

         ISBN 0824795423.
         
         1. Food - Carbohydrate content.I. Eliasson, Ann-Charlotte,1953- II. Title III. Series
         Library : UiTM Shah Alam
    Accn No.Item StatusAdd IdLocationSMDItem Category
    435266ShelfPTAR KAMPUS PUNCAK ALAM(PPA)BOOKret

Search In

Shelf Browse

No Shelf Browse Data.

Top