Shah Alam

  • UiTM Shah Alam
  • UITM Sarawak
  • UITM Perlis
  • UITM Pulau Pinang
  • UITM Sabah
  • UiTM Negeri Sembilan
  • UiTM Johor
  • UITM Melaka
  • UITM Pahang
  • UITM Kelantan
  • UITM Kedah
  • UITM Perak
  • UITM Terengganu
  • UiTM Libraries
.

Spices and seasonings : a food technology handbook / Donna R. Tainter, Ant hony T. Grenis

  • Linear

  • MARC

  •  
    TP420
    .T35 1993
     
    428803 (Shelf),BOK
    Tainter, Donna R

         Spices and seasonings : a food technology handbook. - New York, NY , 1993.

         x, 226 p. ; 24 cm Food science and technology.

         ISBN 1560815728.
         
         1. Spices 2. Condiments.I. Grenis, Anthony T II. Title III. Series
         Library : UiTM Shah Alam
    Accn No.Item StatusAdd IdLocationSMDItem Category
    428803ShelfPERPUSTAKAAN TUN ABDUL RAZAK(P1)BOOKRAK TERBUKA (OPEN SHELVES)

Search In

Shelf Browse

No Shelf Browse Data.

Top