Shah Alam

  • UiTM Shah Alam
  • UITM Sarawak
  • UITM Perlis
  • UITM Pulau Pinang
  • UITM Sabah
  • UiTM Negeri Sembilan
  • UiTM Johor
  • UITM Melaka
  • UITM Pahang
  • UITM Kelantan
  • UITM Kedah
  • UITM Perak
  • UITM Terengganu
  • UiTM Libraries
.

Basic principles of catering / Judith McLean

  • Linear

  • MARC

  •  
    TX921
    .M25 1989
     
    331479 (Shelf),BOK
    McLean, Judith , 1962-

         Basic principles of catering. - New Zealand , 1989.

         v, 217 p. : ill. ; 24 cm.
         Includes index.

         ISBN 0701624159.
         
         1. Food service 2. Caterers and catering.I. Title
         Library : UiTM Shah Alam
    Accn No.Item StatusAdd IdLocationSMDItem Category
    331479ShelfPTAR KAMPUS PUNCAK ALAM(PPA)BOOKret

Search In

Shelf Browse

No Shelf Browse Data.

Top