Shah Alam

  • UiTM Shah Alam
  • UITM Sarawak
  • UITM Perlis
  • UITM Pulau Pinang
  • UITM Sabah
  • UiTM Negeri Sembilan
  • UiTM Johor
  • UITM Melaka
  • UITM Pahang
  • UITM Kelantan
  • UITM Kedah
  • UITM Perak
  • UITM Terengganu
  • UiTM Libraries
.

Fundamentals of professional food preparation : a laboratory text-workbook / Donald V. Laconi

  • Linear

  • MARC

  •  
    TX820
    .L33 1995
     
    379430 (Shelf),BOK
    Laconi, Donald V

         Fundamentals of professional food preparation : a laboratory text-workbook. - New York , 1995.

         xv, 192 p. : Wiley ; 1995.
         Includes indexes.

         ISBN 0471595233.
         
         1. Quantity cookery 2. Food service.I. Title
         Library : UiTM Shah Alam; UITM Sabah; UITM Terengganu
    Accn No.Item StatusAdd IdLocationSMDItem Category
    379430ShelfPERPUSTAKAAN TUN ABDUL RAZAK(P1)BOOKRAK TERBUKA (OPEN SHELVES)

Search In

Shelf Browse

No Shelf Browse Data.

Top